Cei mai tineri atleți ai județului s-au întrecut la Cupa „Crai nou“

Ajunsă la cea de-a treia ediție, Cupa “Crai nou” la atletism și-a derulat sâmbătă un nou episod, ai cărui protagoniști au fost copii din întreg județul Suceava. Concursul, organizat de ziarul “Crai nou”, împreună cu Direcția pentru Sport a Județului Suceava, CSM Suceava și Asociația Județeană de Atletism, s-a bucurat de prezența a peste 100 de mici atleți, născuți între 1997 și 2002.

 

Pentru antrenorii prezenți, sâmbătă, în sala de atletism a Clubului Sportiv Municipal Suceava, competiția a reprezentat un bun prilej de selecție a unor noi talente, fapt ce s-a petrecut și la precedentele două ediții.
Concursul s-a desfășurat pe trei probe: 50 m plat, 600 sau 800 m plat și lungime, elevii Școlii “Ion Creangă” din Suceava fiind protagoniștii podiumurilor de premiere. Printre sportivii care s-au remarcat au fost și cei de la Fălticeni, Rădăuți, Gura Humorului și Vatra Dornei.
Prezent la competiție, atât în calitate de organizator, cât și ca antrenor, Cătălin Coman a mulțumit ziarului “Crai nou” pentru sprijinul acordat în organizarea cupei, el exprimându-și speranța că acest concurs va avea continuitate. “Mulțumim celor de la cotidianul

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI