Primarul Lungu este decis să dea în judecată un președinte de asociație de proprietari

Respectivul ar fi vehiculat informația că execuția la imobilul în anvelopare de la asociația pe care o conduce întârzie pe motiv că șeful municipalității ar fi orientat sumele cu această destinație spre campania electorală

 

Primarul Ion Lungu va acționa în judecată pe unul dintre președinții asociațiilor de locatari în cadrul cărora se desfășoară lucrări de reabilitare termică a blocurilor de locuințe. Edilul-șef precizează că recurge la acest demers după ce președintele cu pricina ar fi spus că execuția la imobilul în anvelopare de la asociația pe care o conduce întârzie pe motiv că șeful municipalității ar fi orientat sumele cu această destinație spre acțiuni electorale.
„Vreau să fac o atenționare publică la adresa dlui Șoimaru de la Asociația de proprietari

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: