Din cauza întârzierilor

Primăria Suceava ar putea rezilia contractul cu una dintre firmele care anvelopează blocuri

„Așa cum merg lucrurile, cu doar 5 oameni, blocurile în cauză nu vor fi gata nici la Crăciun”, declară primarul

 

În ciuda faptului că se angajaseră să finalizeze lucrările de anvelopare termică până la finele săptămânii în curs, două dintre firme nu au respectat termenul asumat, motiv pentru care una dintre ele ar putea suporta consecințele de rigoare. Aspectul a fost semnalat de primarul Ion Lungu, ieri, într-o conferință de presă, el reliefând că până acum au fost recepționate lucrările la 7 dintre blocurile din programul pe acest an, 4 imobile urmând a fi terminate până sâmbătă, în timp ce la ultimele 5 execuția este în întârziere. O astfel de situație se înregistrează la blocul L2, de pe strada Samuil Isopescu, la care executant este firma Elsaco Botoșani, care a dat o parte dintre lucrări în antrepriză. Primarul a spus că, în această situație, a mandatat compartimentele de investiții și juridic ale executivului să găsească soluția de reziliere a contractului cu societatea amintită.
„Rămân 5 blocuri cu probleme, în principal fiind vorba despre contractul pe care îl are firma Elsaco. Încercăm să găsim o modalitate de reziliere a contractului, pentru că, așa cum merg lucrurile, cu doar 5 oameni, blocurile în cauză nu vor fi gata nici la Crăciun”, subliniază ocupantul fotoliului din Areni, adăugând că, dată fiind venirea frigului, lucrările ar putea fi încredințate direct unui alt constructor, pe motiv de forță majoră.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: