Jumătate de reabilitare a sistemului de termoficare

 

Programul de reabilitare a sistemului de termoficare a ajuns la jumătate în municipiul Suceava, până în prezent fiind efectuate investiții de 11 milioane de euro, a declarat ieri primarul Sucevei, Ion Lungu. „Suntem la mijlocul programului de reabilitare a sistemului de termoficare”, a spus Lungu, precizând că valoarea totală a investițiilor este estimată la 20 de milioane de euro.
Edilul-șef a arătat că în 2009 valoarea investițiilor se ridică la 6 milioane de euro, iar guvernul a alocat în acest an peste un milion de euro, din care aproximativ jumătate reprezintă subvenția, iar restul fonduri pentru reabilitare termică.
Lungu a mai spus că municipalitatea continuă programul de reabilitare a punctelor termice și a rețelelor de termoficare, astfel încât în 2011 aceste lucrări să fie finalizate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: