Școala Creștină Filadelfia a fost închisă ieri

Școala Creștină Filadelfia și-a închis ieri porțile până pe 11 noiembrie inclusiv, după ce marți seara 4 elevi de acolo au fost confirmați cu gripă nouă. Potrivit managerului general al școlii sucevene, Ioan Bădeliță, sunt elevi care învățau în 3 clase, de a VIII-a, a X-a și a XI-a. El a mai spus că Direcția de Sănătate Publică monitorizează situația epidemiologică din focar, în prezent fiind izolați la domiciliu ceilalți elevi și cei circa 70 de angajați, cu tot cu personalul administrativ.

 

Conform datelor DSP Suceava, cei 4 elevi – 3 băieți și o fată – au vârste cuprinse între 14 și 18 ani. Debutul simptomatologic a avut loc pe 30 octombrie. Luni, 2 noiembrie, au fost recoltate probe biologice de la 7 elevi ai școlii amintite, fiind confirmați cei 4 ca purtători ai virusului nou.
“Diagnosticarea contacților din școală și familie se va face prin confirmare clinică. În momentul de față sunt 4 elevi internați la Spitalul Județean de Urgență

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: