Astăzi se deschid lucrările Colocviului Internațional de Științe ale Limbajului „Eugen Coșeriu” (ediția a X-a)

O nouă ediție, a X-a, a Colocviului Internațional de Științe ale Limbajului (CISL) „Eugen Coșeriu” începe de astăzi la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, propunând tema „Creativitate, semanticitate, alteritate. Interferențe lingvistice și culturale”.

 

Universitatea “Ștefan cel Mare”

Manifestarea științifică este organizată de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea de Stat din Chișinău, Republica Moldova și Universitatea „Yurii Fedkovici” din Cernăuți, Ucraina, în parteneriat cu Consiliul Județean Suceava, Primăria Suceava, Agenția Universitară a Francofoniei, Direcția Județeană pentru Cultură, Culte și Patrimoniul Cultural Național Suceava, Complexul Muzeal Bucovina, Catedra și Arhiva „Eugen Coșeriu” din cadrul Universității T

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: