Armata Română, sărbătorită la Câmpulung

O manifestare deosebită va marca astăzi, 22 octombrie 2009, ora 17,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Câmpulung Moldovenesc, Ziua Armatei, sărbătorită, după cum se știe, pe 25 Octombrie.

 

Organizată de instituția-gazdă, sub tutela Primăriei municipiului Câmpulung Moldovenesc, în colaborare cu filialele locale ale Asociației Naționale a Veteranilor de Război și, respectiv, Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere (,,General Nicolae Ciubotaru”), manifestarea a programat comunicări susținute de col. (r) Doru Gușă, președintele filialei ANCMRR (,,Semnificații în trecut și în actualitate. Armata Română pe drumul onoarei și jertfei”) și col. (r) Marian Dumitrescu (,,Armata Română în alianțe militare postbelice”), lansarea cărții ,,Muntele din beznă” de Decebal Alexandru Seul, cu o prezentare semnată de Ioan Mugurel Sasu, și un moment susținut de grupul vocal-instrumental ,,Piatra Șoimului” – conducerea muzicală: sublocotenent (r.) Adrian Codreanu. În încheiere: cocteil oferit de Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere. O seară, așadar, solemnă, plăcută, de încălzit inima.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: