Angela Zarojanu, din nou subprefect, sub același prefect

S-a întors !

Fostul liberal Angela Zarojanu și Ionuț Radu Crețuleac au fost instalați ieri în funcțiile de subprefecți ai județului Suceava, înlocuindu-i în acest fel pe Eugen Girigan și Constantin Huțanu, susținuți de PSD.
Ceremonia de învestire a fost una foarte sobră, fără festivismul de altădată cu care erau obișnuiți primarii și șefii instituțiilor descentralizate din județ. La întrunirea care a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Județean Suceava, din Palatul Administrativ, au fost prezenți angajații Prefecturii, care nu aveau niciun motiv de bucurie legat de reîntoarcerea în funcție a Angelei Zarojanu, mai ales că despărțirea de ea, cu câteva luni în urmă, a fost una destul de urâtă, în sensul că, la plecare, ea a avut cuvinte denigratoare la adresa unei părți a personalului.

 

Angela Zarojanu

Ionuț Radu Crețuleac

Discursul Angelei Zarojanu a început sec: “M-am întors!”, cuvinte care au stârnit un râs sec și scurt în rândul audienței. Îmbrăcată sobru, într-un deux pieces negru, cu bluză deschisă la culoare pe dedesubt, Angela Zarojanu a încercat să pară prietenoasă și să explice că “am revenit cu cunoștințe mai multe” și ceva dorință de afirmare în plus.
De altfel, cei prezenți au aplaudat foarte puțin la finalul discursului noului subprefect, printre ei fiind destule voci care clamau faptul că Zarojanu va începe cu siguranță o campanie de răzbunare pe cei care nu s-au dovedit destul de servili sub comanda sa, în mandatul trecut. Reamintim că, la învestirea sa precedentă în funcția de subprefect, Angela Zarojanu a “făcut ordine” în Prefectură, solicitând cel mai bun birou posibil și chiar mașina nouă, un Touareg negru, cu numere speciale, care să-i stea la dispoziție.
De cealaltă parte, Ionuț Crețuleac a avut un discurs elegant, în care a dat asigurări că va colabora cu prefectul și cu salariații Prefecturii pentru a-și îndeplini obligațiile ce-i vor fi date de prefect.
Momentul învestirii a avut și o parte informală, în care cei doi noi subprefecți au oferit un pahar de șampanie angajaților unității pe care o vor conduce, sub comanda directă a prefectului Sorin Arcadie Popescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: