Deși se băteau cu pumnii în piept că nu vor la guvernare

„Boala de putere” i-a răpus pe toți șefii de descentralizate ai PSD și i-a trimis în concedii medicale

Organizația Județeană a PD-L Suceava a acuzat, duminică, pe foștii colegi de coaliție guvernamentală, PSD, că încearcă să-și mențină în funcție reprezentanții numiți în funcții de conducere, arătând că toți directorii și-au luat concedii medicale și că, în momentul de față, la Suceava, se pare că „este o molimă” care a afectat membrii PSD ce sunt „bolnavi de putere”.

 

Pe de altă parte, liderul PSD Suceava, Gavril Mîrza, neagă aceste informații, deși liderii despre care vorbeau cei din PD-L erau prezenți la prima și singura acțiune mai de soi a Direcției Agricole Suceava, Zilele Agricultorului.
„E o molimă zilele acestea în rândul directorilor PSD, pentru că toți și-au luat concediu medical, în aceeași zi, vineri,” a declarat, duminică, într-o conferință de presă, secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Balan, care a arătat că unii dintre directorii coordonatori ai PSD sunt în schimb foarte vioi în acțiuni de partid. „Cei care se prefac sunt bolnavi de putere”, a mai spus Ioan Balan, care a explicat că toți membrii PSD s-au îmbolnăvit subit și toți la oră exactă.
La rândul său, prim-vicepreședintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, a declarat că se pare că PSD este bolnav „de putere” în aceste zile, lăsând să se înțeleagă că ieșirea de la guvernare le-a picat foarte rău liderilor din teritoriu. „Boala de putere se tratează cu mulți ani buni de opoziție”, a declarat Orest Onofrei, care a mai menționat că directorii PSD de instituții deconcentrate vor fi oricum înlocuiți cu directori interimari.
De cealaltă parte a baricadei, președintele organizației județene Suceava a PSD, sena-torul Gavril Mîrza, a declarat că informațiile prezentate de liderii PD-L nu sunt adevărate, însă nu a fost foarte credibil. „Nu e adevărat. E o diversiune”, a spus Mîrza, care a arătat că directorii de instituții descentralizate au raporturi de muncă cu ministerele prin contract de management, cu obligații și drepturi, făcând în felul acesta legătura cu ceea ce va urma în materie de „hărțuire” de muncă la care sunt dispuși liderii PSD. „Dacă se umblă unilateral la contract, e posibil ca unii să fie nemulțumiți și vor ataca în instanță”, a confirmat liderul județean al PSD, Gavril Mîrza.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: