Gheață la Incendii

După ce, ieri, patru ofițeri superiori ai ISU „Bucovina” Suceava și-au etalat, după cum informam, în luptă dreaptă, în fața unei comisii de evaluare, cunoștințele personale, la Ministerul Administrației și Internelor, pentru ocuparea postului de adjunct al șefului pompierilor din județ, tot ieri s-a decis: a câștigat dl maior Constantin Gheață, de loc din Botoșana, comuna de origine a președintelui CJ, Gheorghe Flutur.

 

Ofițerul superior a fost superior celor care s-au înscris în competiție; reamintim, colonelului Romel Olariu, lt. colonelului Ioan Apopi și lt. colonelului Cristian Hociung.
Încă șef la Compartimentul „Avizare, autorizare” din cadrul Inspecției „Prevenire incendii” a ISU „Bucovina” Suceava, dl Gheață are 34 de ani și este necăsătorit.
Am reușit să luăm ieri, telefonic, legătura cu proaspăta mână dreaptă a viitorului șef la „Incendii” (nenumit încă!), dl Gheață, care ne-a declarat: „Sper să mă ridic la înălțimea predecesorilor mei care au ocupat această funcție, domnii Lulciuc și Gospodaru, și cred că puterea de muncă și cunoștințele acumulate până acum îmi vor fi de folos pe viitor!”

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: