Patru pentru „Bucovina”! ISU „Bucovina”

Astăzi, patru ofițeri ai ISU „Bucovina” Suceava se vor bate în luptă dreaptă, în fața unei comisii de evaluare a aptitudinilor lor, la Ministerul Administrației și Internelor, pentru ocuparea postului de adjunct al șefului pompierilor din județ.

 

Se vor duela în săbii profesional-intelectuale și-și vor mirosi unul altuia în ceafă răsuflarea col. Romel Olariu, lt. col. Ioan Apopi, mr. Constantin Gheață și lt. col. Cristian Hociung.
Cel care va trage lozul câștigător nu va avea șef în perioada imediat următoare (dar… va avea!), întrucât, după cum v-am mai informat, concursul pentru ocuparea acestei funcții nu a fost câștigat de niciunul dintre candidații care s-au prezentat recent la MAI (col. Romel Olariu, col. Costică Ungureanu, actualul „interimar”, și lt. col. Ioan Apopi).
Le urăm tuturor, dat fiind că sunt patru, succese!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: