Guvernul își asumă răspunderea pentru „legi făcute în somn”

Organizația Județeană a PNL Suceava consideră că PD-L și PSD nu trebuie să se mai invite unul pe altul să iasă de la guvernare și că este timpul ca ambele partide să intre în opoziție pentru că își asumă răspunderea pe legi făcute în somn, care evidențiază că nu sunt în stare să gestioneze țara.

 

Președintele PNL Suceava, Alexandru Băișanu, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că Guvernul PD-L – PSD nu este în stare să asigure funcționarea normală a instituțiilor statului și că, pentru plata salariilor din sistemul bugetar sau pentru achitarea pensiilor, se bazează pe împrumutul de la FMI pe care tot cetățenii României vor trebui să-l restituie.
„Reforma statului pe care o clamează este o aberație. Reformă este atunci când aduci ceva bun, care să contribuie la evoluția țării, dar prin legile pe care le promovează vedem în cel mai bun caz stagnare, dacă nu întoarcerea cu 5-6 ani înapoi”, a mai spus liderul liberal sucevean. El a apreciat că guvernul își asumă răspunderea pe „legi făcute în somn” care scot în evidență că această largă majoritate nu este în stare să gestioneze țara și că nu au oameni capabili să elaboreze și să promoveze o lege bună. „Propun o lege, o aprobă și apoi o schimbă din temelii. Se vede că nu au nicio legătură cu sistemul pe care vor să-l reformeze”, a mai spus Alexandru Băișanu. El consideră că în loc să se invite reciproc să plece de la guvernare, PD-L și PSD ar trebui să plece pentru o perioadă în opoziție, pentru a lăsa PNL să arate cum se guvernează eficient o țară.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: