Descoperă Cuba contemporană prin lentila foto

Iulius Mall Suceava vă invită, în perioada 11-17 septembrie, la etaj, în zona FoodCourt, să vizionați o expoziție de excepție, „Cuba”, care cuprinde o colecție de fotografii reunite în volumul de călătorie cu același nume.

 

Apărut recent, la Editura Heliopolis, în cadrul colecției „Lumea în 300 de fotografii”, volumul Cuba (text: Ancuța Abrudan, foto: Sandu Cutureală), își propune, după cum subliniază autorii, să descopere Cuba reală, cea dincolo de pliantul agenției de turism, insula lui Fidel Castro, (…) imagini inedite și povestiri necosmetizate despre oameni și locuri. Fotografiile ilustrează clar exotismul, dar și foametea, opresiunea, dar și bucuria de a trăi”.
Evenimentul, sprijinit de Tipografia Aktis, Bad Dog, Editura Heliopolis și 300 PHOTO, se înscrie în seria de caravane expo marca Iulius Mall, deoarece fotografiile au mai fost prezentate, în lunile iulie și august, la Iulius Mall Cluj și Iulius Mall Timișoara, unde evenimentul a fost dublat de lansarea volumului cu același nume. Din motive obiective, expoziția găzduită de Iulius Mall Suceava nu va beneficia de vernisaj, autorii neputând fi prezenți la eveniment. După data de 17 septembrie, expoziția va poposi la Iulius Mall Iași.
(ALINA STREDIE, Departament Marketing Iulius Mall Suceava)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI