Trotuarele, rușinea de pe obrazul Sucevei

În 20 de ani de când aleșii locali de după ’89 s-au perindat la conducerea Sucevei, repararea trotuarelor n-a fost niciodată o prioritate, așa că, între timp, acestea au ajuns să arate de-a dreptul jalnic, mân-cate de vreme, fără bitum, sucevenii fiind nevoiți să facă același slalom penibil printre ele.
Zonele pietonale pline crăpături și găuri, peticite pe ici pe colo din ce resturi s-a nimerit, dau Sucevei, prin comparație cu bucățile de trotuar pavelate de municipalitate, imaginea unui târg din ce în ce mai învechit, mai sărac și mai obosit. Un târg tot mai lipsit de demnitate, în primul rând în fața celor ce-l locuiesc și plătesc impozite, apoi în fața vizitatorilor.

 

Trotuare în Suceava – 2009

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: