Ori n-avem turiști, ori treaba merge „brici”

Nicio reclamație la CJPC referitoare la calitatea serviciilor turistice din județul Suceava

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Suceava n-a primit de la începutul sezonului estival nicio reclamație „turistică”. N-a ajuns în atenția instituției nicio sesizare legată de calitatea serviciilor oferite de hotelurile, pensiunile, restaurantele din județ și nici la adresa serviciilor oferite de agențiile de turism sucevene.

 

Turism in Bucovina

Situația ne-ar tenta să credem că ori nu mai vin turiști în Bucovina, ori în turismul local treburile merg perfect și, ca atare, nimeni nu are nimic de reproșat. Oaspeții estivali ai județului par că se bucură toți de mâncare excelentă, de confort deplin și destindere absolută, pe măsura tarifelor plătite.
Comisar superior Elena Oanea, șeful CJPC Suceava, are însă și o altă explicație. „Cred că le-am predat noi bine lecția de-a lungul numeroaselor controale pe care le-am făcut și în timpul anului trecut și anul acesta, în primăvară”.
Noi am mai avea o eventuală explicație. Puține unități hoteliere din județ s-au conformat recomandărilor și au afișat la loc vizibil numărul de telefon al Protecției Consumatorilor de la Suceava. Mai mult, în camerele destulelor pensiuni din Sucevița, de exemplu, există pliante pe care este trecut, în caz de vreo nemulțumire, numărul de telefon al patronilor. Astfel, orice problemă poate fi rezolvată „în familie”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: