Dezinteres pentru tendințele sezonului estival ?

Publicul aproape că a lipsit de la „Bikini Fashion Show”

Sucevenii nu sunt adepții prezentărilor de modă, chiar dacă la astfel de evenimente participă fete frumoase, alese pe sprânceană. Un exemplu în acest sens este mult-mediatizatul “Bikini Fashion Show”, organizat de Iulius Mall, care s-a desfășurat sâmbătă seară în Club Strikers, cu prilejul Zilei naționale a SUA.

 

“Bikini Fashion Show”

Frumoasele manechine venite de la Iași ca să ne prezinte tendințele acestui sezon estival nu au reușit să-i scoată pe suceveni din case. Așa se face că, cel puțin în prima parte a manifestării, fetele au defilat prin “cel mai tare Club din Moldova”, după cum au spus organizatorii, doar în prezența câtorva jurnaliști locali, unor rude și prieteni, care le-au fotografiat, filmat și aplaudat.
Interesant este că nici tinerii care jucau tenis de masă în acest club nu au lăsat paletele din mână pentru a-și clăti privirea cu o imagine, am spune noi, elegantă și interesantă. Cu circa jumătate de oră înainte de finalizarea prezentării de modă, în “Strikers Club” și-au făcut apariția “o mână” de curioși, probabili clienți ai magazinelor din Iulius Mall, care însă nu au acceptat invitația moderatorului acestui eveniment de a lua loc la mese, nici măcar atunci când gazdele le-au oferit primilor 50 de clienți o tequila gratis.
Menționăm că “Bikini Fashion Show” ar fi putut fi un eveniment incendiar, cum de altfel l-au anunțat organizatorii. Cea mai mare parte a manechinelor au dat dovadă de profesionalism, punând în valoare costumele de baie, seturile de lenjerie intimă și accesoriile de plajă ale firmelor din Iulius Mall.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: