Solista de muzică populară Margareta Clipa va deveni cetățean de onoare al Sucevei

De „Zilele Sucevei”, solista de muzica populară Margareta Clipa va fi făcută cetățean de onoare al municipiului Suceava. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu, care a declarat, într-o întâlnire cu presa, că artista este una dintre personalitățile care face cinste Sucevei.
 

Solista de muzică populară Margareta Clipa

Înmânarea distincției va avea loc pe scena Casei Culturii, miercuri, 24 iunie, înaintea concertului susținut de Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu”. „Este o solistă reprezentativă pentru Bucovina și Suceava”, este de părere șeful administrației locale. Suceava a acordat acest titlu și Sofiei Vicoveanca, al cărei nume este purtat și de o arteră de circulație de la intrarea în municipiu, dinspre Fălticeni. Cetățeni de onoare sunt și alți reprezentanți ai folclorului autohton, Alexandru Dumbravă, Traian Straton și Aurel Tudose. Suceava a depășit suta de cetățeni de onoare, numărul lor urmând a crește și mai mult odată cu înmânarea acestui titlu componenților echipei de handbal C.S. „Universitatea” și antrenorului Petru Ghervan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: