Mihaela Acălinei a dispărut de acasă de două săptămâni

> Pe 4 iunie, ea le-a spus colegilor că pleacă de acasă pentru că nu se înțelege cu mama ei și că nu se întoarce decât la majorat
Mihaela Acălinei a dispărut de acasă în data de 4 iunie. În dimineața acelei zile a plecat spre școală și nu a mai fost văzută, lăsând doar colegilor vorbă că, din cauză că nu se înțelege cu mama ei, pleacă și nu se va întoarce decât după ce împlinește 18 ani. Cică va locui cu o prietenă.
 

Polițiștii de la Biroul „Dispăruți” din cadrul IPJ Suceava o caută de două săptămâni, dar nici urmă de fată sau de vreo prietenă la care să stea, motiv pentru care au apelat și la ajutorul presei mediatizând semnalmentele adolescentei. Mihaela Acălinei are 17 ani și este din Verești. Are 1,65 m și 50 kg, tenul deschis, frunte înaltă-îngustă, sprâncene subțiri-arcuite, ochi albaștri-mici, nasul mare, drept, nări depărtate, gura mică – comisuri liniare, buzele groase, bărbia rotundă, urechi mici. Fata are mai multe alunițe sub ochiul stâng, pe obrazul stâng, deasupra buzei superioare și pe bărbie, în partea stângă. La data dispariției era îmbrăcată cu pantaloni tip jeans de culoare albastră, pulover cu mâneci lungi și anchior, de culoare gri, încălțăminte de culoare roșie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: