300.000 de lei prăduiți de foc, la un gater din Dârmoxa

Pompierii militari din Vatra Dornei au fost chemați în puterea nopții să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un gater din localitatea Dârmoxa, care ține de orașul Broșteni.
 

Apelul de urgență a fost preluat la ora 1.38, în noaptea de miercuri spre joi, în paralel fiind alertați și pompierii Serviciului Voluntar Broșteni. Două auto-speciale și o motopompă au pornit spre Dârmoxa, astfel că până dimineață la ora 6 echipele operative au reușit să stingă focul. A ars însă până la final ceea ce pompierii găsiseră deja în flăcări în momentul când s-au pornit la treabă: hala gaterului, construită din lemn, pe circa 90 mp, casa de locuit a administratorului, pe aproximativ 20 mp, și mai multe bunuri. S-au degradat, dar probabil nu vor mai funcționa vreodată, două gatere, un circular, un motoferăstrău, un polizor și o mașină de ascuțit. Primele cercetări au dat și de cauza incendiului. Un scurtcircuit provocat de un motor defect i-a distrus proprietarului gaterului afacerea, cel puțin pentru o vreme. Pagubele sunt considerabile. Utilajele deteriorate, hala gaterului, bucata de casă distrusă, celelalte bunuri arse au fost evaluate la aproximativ 300.000 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: