După numărul de firme cu participare străină la capitalul subscris

Județul Suceava, locul 13

Județul Suceava ocupă o poziție relativ bună în clasamentul național privind numărul societăților comerciale cu participare străină la capitalul social subscris înmatriculate în aprilie anul acesta.
 

Astfel, în conformitate cu ultima informare a Direcției Județene de Satistică, în luna aprilie în județ s-au înmatriculat 9 firme cu aport de capital străin, Suceava ocupând locul 13 în țară la acest capitol. Nu același lucru se poate spune și în ceea ce privește mărimea sumelor atrase, județul Suceava fiind plasat în a doua parte a clasamentului. În luna aprilie, valoarea totală a capitalului subscris a fost de 2200 lei, echivalentul a 686 de dolari sau 441 de euro. Cu această mărime a capitalului social depus de societățile comerciale străine, Suceava se înscrie pe cea de a 27-a poziție, în ordine descrescătoare, între județele țării. În primele 4 luni ale anului 2009, în județul Suceava au fost înmatriculate 25 de firme cu participare străină la capitalul social subscris, valoarea totală a acestuia din urmă însumând 4500 de lei (13.672 de dolari sau 8.758 de euro).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: