În 2009 și 2010

La străzile sucevene se vor efectua doar reparații

> Unele, de curând reabilitate, vor fi decopertate din nou
Firma care se va ocupa de repararea, reabilitarea, modernizarea și întreținerea străzilor din municipiul Suceava este SCCF – Grup Colas Iași. Ea a câștigat licitația organizată de executivul municipal zilele trecute, impunându-se în fața altor două competitoare.
 

În competiția de atribuire a contractului s-au înscris SCCF – Grup Colas Iași, firmă care a desfășurat această activitate până în toamna lui 2008, precum și asociațiile Viarom Construct & Han Group București și Tehnic Asist & RJR International Iași, cea de-a doua fiind eliminată din cauza documentației incomplete. Primarul Ion Lungu a declarat că, anul acesta și în 2010, se vor face doar reparații, infrastructura municipală suceveană fiind afectată de lucrările de la rețele de apă, canalizare, termoficare și de iluminat public. „Suceava va fi un șantier. Știu că o să producem disconfort, dar nu avem altă soluție. De aceea, anul acesta vom face mai multe lucrări la străzi, astfel încât să putem asigura condiții cât de cât normale în trafic”, reliefează edilul-șef, adăugând că străzi precum 6 Noiembrie și Republicii, pe care s-au turnat covoare asfaltice în urmă cu 2 ani, vor fi din nou decopertate. SCCF Grup Colas Iași s-a ocupat de străzile sucevene și în ultimii 3 ani, primarul considerând-o o societate puternică, care vine la Suceava de pe poziții puternice, cel puțin din punctul de vedere al dotării tehnice, al lucrărilor similare și al potențialului. Municipalitatea anunță că va aloca, anul acesta, suma de 22 de milioane de lei (4,5 milioane de euro) pentru reparații și reabilitări la infrastructura stradală și la trotuare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: