De zilele orașului, sucevenii se vor mai spăla cu apă caldă de la robinet

Pe 22 iunie, Primăria Suceava ține licitație pentru reabilitarea a 5 puncte termice din cartierele municipiului. Anunțul a fost făcut de șeful administrației locale, Ion Lungu, care a precizat, într-o conferință de presă, că este vorba despre punctele termice „Obcini 1”, „Tipografie”, „Zamca 5”, „George Enescu 3/4” și „Cuza Vodă 4”. Potrivit primarului, termenul de execuție este de 90 de zile, structurile în cauză urmând a fi redate circuitului la începerea sezonului rece.
 

Primarul a informat că în zilele ce vin va fi cunoscută și societatea care va înlocui vechile magistrale de termoficare, iar, dacă nu se vor înregistra contestații, lucrările vor demara efectiv în prejma „Zilelor Sucevei”, respectiv pe 20 iunie. Ion Lungu ține să-i asigure pe locuitori că vor avea apă caldă la robinete și de „Zilele Sucevei”, marcate în perioada 24-28 iunie. „Sperăm ca, undeva, pe 20 iunie, să dăm ordinul de începere a lucrărilor. Evident, vor trece «Zilele Sucevei», după care vom întrerupe furnizarea apei calde”, subliniază dl Lungu. El își exprimă speranța ca înlocuirea conductelor de transport al agentului termic pentru încălzirea locuințelor să fie finalizată până la începerea noului an școlar, la 15 septembrie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: