După nenumărate amânări

Se trage linie la capitolul SAMTID de alimentare cu apă și canalizări în 6 localități urbane

La 6 luni după recepția tehnică a lucrărilor din cadrul Programului Samtid, acestea sunt pe cale de ajunge efectiv la capăt. Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a anunțat, într-o conferință de presă, că zilele trecute a avut loc o nouă analiză, moment la care execuția era la 95% din total.
 

Șeful administrației județene crede că începutul lunii iunie va prinde Suceava cu acest capitol încheiat, pe ultima sută de metri fiind unele intervenții de la stația de tratare a apelor de la Solca și stația de pompe de la Câmpulung Moldovenesc. „Sper în finalizarea lucrărilor, așa cum ne-a fost înțelegerea, astfel încât problema să fie rezolvată în întregime”, a reliefat dl Flutur. Termenul de finalizare, după o amânare suferită în 2006, a fost stabilit pentru 20 septembrie 2007, însă pe parcurs au intervenit și alte tergiversări. Câștigătorul licitației de implementare a Programului SAMTID, organizată Ministerul Integrării Europene, a fost firma austriacă Strabag AG. Austria. De pe urma materializării obiectivului de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă potabilă vor avea beneficii 100.000 de locuitori din 3 municipii și 3 orașe mari, mai puțin Suceava și Rădăuți.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI