PSD Suceava speră ca Ion Corjuc să ajungă eurodeputat de pe locul 19

Președintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a anunțat joi, într-o conferință de presă, că partidul său speră să obțină în județul Suceava între 35 și 40 % din voturile exprimate la alegerile euro-parlamentare din 7 iunie și crede că într-un viitor foarte apropiat candidatul PSD Suceava, Ion Corjuc, aflat pe locul 19, să devină europarlamentar.
 

Mîrza a mai spus că PSD Suceava are „un obiectiv rea-list” la alegerile ce vor urma, având ca țintă obținerea unui scor electoral între 35 și 40 la sută. El a apreciat că în urma alegerilor pentru Parlamentul European, PSD va obține între 12 și 15 eurodeputați, dar este de părere că Ion Corjuc, candidatul Sucevei de pe locul 19, va deveni, într-un timp nu foar-te îndepărtat, membru al PE. „Vor fi schimbări, modificări”, a explicat Mîrza, care a exemplificat cu situația ac-tuală, când candidatul de pe locul 22 a devenit europarlamentar după alegerile din decembrie 2008. „E posibil ca în viitorul imediat, în PE să ajungă și reprezentantul județului nostru”, a mai declarat președintele social-democraților suceveni. Ion Corjuc are 35 de ani, este președintele TSD Suceava (organizația de tineret a PSD), consilier județean și docto-rand în tehnologia construcțiilor de mașini.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: