Promisiuni fără acoperire

Președintele UDMR Suceava, Clara Hapenciuc, și-a exprimat speranța că organizația suceveană va obține un rezultat bun la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, pentru că nu se votează partide, ci oameni, și că este posibil ca, în urma votului, UDMR Suceava să beneficieze de un mandat de deputat și unul de senator.
 

Hapenciuc a arătat, în cadrul unei conferințe de presă, că pe listele UDMR Suceava candidează pentru Parlament un etnic ucrainean, Vladimir Hapenciuc, și avocatul sucevean Dorin Andronic, care, deși nu este etnic maghiar, studiază și urmărește programele UDMR și s-a înscris în această formațiune în urmă cu trei ani. Ea a mai ținut să precizeze că UDMR Suceava are 40 de membri cotizanți, dar mult mai mulți susținători. „Legitimația nu este obligatorie. Politica nu se face pentru membri de partid sau pentru prieteni”, a declarat Clara Hapenciuc. Candidații UDMR Suceava și-au exprimat, în conferința de presă, nemulțumirea că diverși candidați ai partidelor politice în colegii electorale din județul Suceava fac promisiuni fără acoperire, care nu au legătură cu activitatea unor parlamentari.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: