Trei incendii, pagube de peste 23.000 de lei

Pompierii militari suceveni au intervenit în weekend la Rădăuți, la Moara și în municipiul Suceava
Trei incendii au alertat echipele de intervenție ale pompierilor suceveni. Primul a izbucnit pe strada Pulberăriei din Rădăuți, la depozitul de furaje din gospodăria lui Petru M. Pompierii detașamentului Rădăuți au intervenit imediat ce le-a fost anunțat evenimentul, la câteva minute după ora 20, înainte ca flăcările să cuprindă casa de locuit.
 

Cauza… o țigară aruncată neglijent, ceea ce l-a costat pe proprietar o pagubă „rezonabilă” de 300 de lei. La ora 22.43, sâmbătă seara, a sunat telefonul la Detașamentul de pompieri Suceava. Anunța un incendiu în localitatea Moara Nica, din comuna Moara. Pagubele au fost mari de data aceasta, pentru că, în ciuda intervenției în timp rapid a pompierilor, au ars adăpostul de animale, pe o suprafață de aproximativ 60 mp, acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de cca. 70 mp, o anexă, pe o suprafață de cca. 15 mp și multe bunuri de uz casnic. Și toate din vina proprietarei, Viorica D., care a scos jarul din sobe și l-a depozitat, nestins, în apropierea unor materiale lemnoase. Militarii suceveni au mai fost alertați o dată, ieri dimineața, la ora 5.20. Incendiu pe strada Florilor, din municipiul Suceava, la locuința lui Vasile S. Un scurtcircuit la un conductor electric defect a distrus centrala termică și circa 100 de kg de materiale textile din anticamera centralei, pagubele estimate fiind de 3000 de lei. La ora 6.10, focul, nu foarte mare, era stins și fumul potolit, cei 5 copii ai proprietarului, care dormeau un etaj mai sus, fiind demult în siguranță.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: