Unde dragoste nu e…

Un bărbat din Mironu și-a alergat concubina cu cuțitul, pentru că l-a enervat

Nicolae V. a fost imobilizat și dezarmat de jandarmii din Gura Humorului, care i-au pregătit și un dosar penal
Jandarmii din Gura Humorului au avut, marți dimineață, pe la ora 11, un „film” inedit în fața ochilor. Pe una dintre străzile circulate ale orașului, un bărbat furios nevoie mare fugărea o femeie, cu un cuțit, înjurând-o de toate cele.
 

Firesc, militarii n-au stat să admire, ci au intervenit imediat imobilizând și dezarmând agresorul, care se numește Nicolae V., are 42 de ani și este din localitatea Mironu. Femeia care alerga disperată era concubina individului și, din spusele lui, se pare că ea îl enervase rău de tot. Ieșit din țâțâni, bărbatul a scos cuțitul, despre care a recunoscut că nu se desparte niciodată, și a amenințat-o cu el pe femeie. De frică, ea a luat-o la fugă, bărbatul după ea pe stradă, până i-au oprit jandarmii. Lui Nicolae V. i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunilor de port – fără drept, în locurile și împrejurările în care s-ar putea primejdui viața sau integritatea corporală a persoanelor – al cuțitului, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice. Dosarul urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, în vederea continuării cercetărilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: