De ieri, la Vatra Dornei, în funcțiune

Stația de transformare, modernizată cu echipamente de ultimă generație

A fost pusă în funcțiune ieri stația de transformare 110/20 kilovolți Vatra Dornei, care a suferit lucrări de modernizare, constând în echipamente de ultimă generație, care nu mai necesită revizii programate, informează E.ON Moldova Distribuție.
 

Potrivit unui comunicat al acestei companii, releele clasice au fost înlocuite cu terminale numerice, cu posibilitatea de fi integrate într-un sistem automat de conducere la nivelul E.ON Moldova Distribuție. Toate acestea vor aduce avantaje și în ce privește siguranța în alimentare, dar și anga-jaților care lucrează acolo: “Pentru clienții noștri, finalitatea acestor lucrări este creșterea siguranței în alimentare și reducerea numărului și duratei întreruperilor în alimentarea cu energie electrică. Pentru angajații noștri care deservesc aceste instalații, noile echipamente oferă un grad crescut de siguranță în exploatare. Aceasta stație de transfor-mare constituie un nod e-nergetic important pentru alimentarea cu energie electrică a consumatorilor casnici și industriali din zona Vatra Dornei”, a de-clarat directorul general E. ON Moldova Distribuție, Cătălin Drăgoi. Investiția se ridică la o valoare de 350.000 lei și fa-ce parte din planul de mo-dernizare a rețelelor de dis-tribuție derulat de E.ON, având drept scop creșterea calității serviciilor oferite, respectiv a nivelului de satisfacție a clienților.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: