Oaspeți de peste Prut, la Fălticeni și Sadoveanu

Într-o repetată întoarcere, universitarul, scriitorul și artistul fotograf basarabean Vasile Șoimaru vine la Fălticeni de Zilele Sadoveanu și în această toamnă.
 

Nu singur, ci împreună cu artista emerită Ninela Karanfil, cu ziaristul și scriitorul Vasile Pohilă, cu prozatorul Nicolae Rusu și cu scriitorul și regizorul Andrei Vartic, de la Teatrul ,,Mihai Eminescu” de la Chișinău. Sub arcada de lumină a amintirii lui Sadoveanu, a dragostei pentru Sadoveanu, ei vor fi protagoniștii unei manifestări organizate de municipalitate, Casa Memorială ,,Mihail Sadoveanu” și Muzeul de Artă ,,Ion Irimescu” din Fălticeni, la sala Pictor ,,Aurel Băeșu”, mâine, 2 noiembrie 2008 (ora 13,00). O zi, pe care vremea la ora acestor rânduri o prevestește, de asemenea, de toamnă aurie, sadoveniană.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: