Discurs fără traducere

Ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Ucrainei la București Markian Kulyk s-a aflat ieri la Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava, unde a conferențiat despre “Prioritățile politicii externe contemporane a Ucrainei”.
 

Din păcate, nu vă putem informa despre câteva din prioritățile Ucrainei pe această temă întrucât traducerea discursului ambasadorului, ținut de altfel în limba engleză, nu a putut fi auzit la elegantele căști puse la dispoziție de organizatori, se pare că nu din motive tehnice. Ambasadorul a vorbit circa 40 minute, după care a solicitat să i se pună întrebări, ceea ce nu s-a întâmplat și toată lumea a plecat în treaba ei. Ceea ce a înțeles, credem, toată lumea este că Ucraina intenționează să dezvolte în continuare relațiile cu România.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: