„Ziua porților deschise” la procurori

Vineri, 24 octombrie 2008, între orele 9 și 15, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava se organizează „Ziua porților deschise”, manifestare prilejuită de sărbătorirea Zilei Europene a Justiției Civile. În acest sens, persoanele intere-sate au acces în instituție, la sediul din strada Ștefan cel Mare nr. 29, începând cu ora 8, pe baza documentelor de identitate.
 

În întâmpinarea acestui eveniment, au fost invitați la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava elevi din cadrul Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” și studenți din cadrul Universității „Ștefan cel Mare”, din municipiul Suceava. „În cadrul manifestării se vor avea în vedere vizitarea sediului Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava cu prezentarea compartimentelor de lucru; accesul la pliante, în care este prezentată organizarea instituției Parchetului, precum și circuitul lucrării penale”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al instituției, procuror Luminița Hurjui.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: