Cât mai mulți turiști spre Rădăuți

Primarul municipiului Rădăuți, Aurel Olarean, se declară direct interesat de promovarea și dezvoltarea turismului în zonă, am aflat dintr-un comunicat expediat de Biroul de presă al Primăriei Rădăuți. „În acest sens, a participat în dimineața zilei de luni, 20 octombrie, la întâlnirea cu reprezentantul Consiliului Județean, Petru Luhan, ad-ministratorul public al județului Suceava. Rolul întrunirii a fost acela de informare pe probleme de turism.”
 

„Discuțiile au vizat în principal prezentarea indicatorilor economici din turism, elaborarea unui plan de idei și a unei liste de necesități în vederea implementării unui master-plan la nivel județean pentru a facilita posibilitatea de acce-sare a finanțării externe, mărirea numărului de turiști și ridicarea mediei de ședere a acestora, în condițiile în care în acest an au fost înregistrați aproximativ 173.000 de tu-riști. Dl Petru Luhan a accentuat necesitatea mobilizării, în vederea acțiunii de informare pentru depunerea de proiecte de finanțare din fon-duri europene. În acest sens, va fi desemnat un reprezentant din partea CJ, care va funcționa la nivelul Primăriei Rădăuți și va oferi consultanță în domeniu, atât autorităților publice cât și persoanelor fizice și juridice”, se mai precizează în comunicat. „Este necesar să ne adresăm unei game cât mai variate de turiști, pentru a cuprinde cât mai multe categorii de vârstă, sociale și, implicit, promovarea mai multor domenii turistice, prin asigurarea unor circuite complexe”, a precizat primarul Aurel Olarean, care este de părere că o astfel de zonă trebuie promovată prin toate mijloacele posibile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: