O lună de chin în trafic

În perioada 15 septembrie – 15 octombrie vor avea loc lucrări de modernizare a arterei de circulație care face joncțiunea cu DN 17 Suceava – Vatra Dornei, circulația fiind orientată pe rute ocolitoare
 

Începând de luni, Primăria Suceava închide traficului porțiunea din Calea Obcinilor cuprinsă între intersecția cu Bulevardul George Enescu și podul de cale ferată Șcheia. Autoritățile municipale anunță că în perioada 15 septembrie – 15 octombrie vor avea loc lucrări de modernizare a arterei de circulație care face joncțiunea cu DN 17 Suceava – Vatra Dornei, drum aflat, de ase-menea, în reabilitare. Primarul Ion Lungu a declarat că, în aceste circumstanțe, traficul greu de pe DN 85 – Calea Obcinilor – Șcheia – Ițcani – Siret va fi deviat pe relația Fălticeni – Păltinoasa – Ilișești – Șcheia – Ițcani – Siret și invers. Mașinilor cu masa mai mică de 7,5 tone li se va permite accesul prin interiorul municipiului, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 – Bulvardul 1 Mai – Calea Unirii – strada Traian Vuia – Ițcani – Siret. Autobuzele pentru navetiștii din Burdujeni care lucrează pe platforma industrială Șcheia vor parcurge, de asemenea, ruta Calea Unirii – Traian Vuia –Șcheia, iar salariații din municipiu vor parcurge pe jos distanța dintre cartierul George Enescu și până la locul de muncă. Va fi o lună de chin, de îngreunare a traficului în municipiu, dar asta este realitatea și trebuie să vedem și partea plină a paharului. Sigur, va fi o perioadă de discon-fort, dar mai întâi trebuie să fie rău, pentru ca mai apoi să fie și bine , a declarat primarul Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: