Ion Popovici, instigatorul incendierii proprietății vecinului său, suportă regimul de detenție

Comisia medicală și-a dat ieri verdictul în legătură cu angina pectorală invocată de Ion Popovici, patronul pensiunii „Casa de piatră”, autorul infracțiunii de instigare la distrugere a pensiunii vecine, „Dolce Vita”: poate suporta regimul de detenție.
 

Drept care, ieri dimineață, în prezența polițiștilor care l-au păzit cu strictețe la spital, inculpatul a fost scos de acolo și, potrivit mandatului de arestare emis în urmă cu o zi de Judecătoria Suceava, a fost introdus în arest. Reamintim că, în urmă cu două luni, Pensiunea „Dolce vita” a ars din temelii, incen-diatorul, un anume Petru Mândrilă, de 26 de ani, din Broșteni, deja arestat, recunoscând în fața anchetatorilor fapta comisă (angajat de patronul „Casei de piatră”, contra a 1 miliard de lei vechi și un apartament, plată neachitată în totalitate). Patronul Ion Popovici s-a internat în spital, miercuri, pe motiv că, suferind de angină pectorală, nu poate suporta regimul de detenție. În cursul serii de ieri, același inculpat compărea în fața instanței de control, Tribunalul Suceava, pentru judecarea recursului său împotriva arestării sale preventive. Judecătorii l-au menținut în arest.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: