Bani pentru reabilitarea termoficării dați la spartul târgului

Fondurile guvernamentale au venit cu întârziere și nu mai există timp pentru a se face lucrările programate la punctele termice și rețelele de transport
 

Municipalitatea suceveană a primit de la bugetul de stat, în cadrul Programului guver-namental „Termoficare 2008-2015”, fonduri de 10 milioane de lei. Este vorba despre cea mai mare sumă alocată la a-cest capitol, un singur oraș din țară aflându-se la egalitate cu Suceava din acest punct de vedere. Șeful administrației locale, Ion Lungu, a declarat într-o conferință de presă că banii au venit cu întârziere și că nu mai există timp pentru a se efectua lucrările programate la punc-tele termice și rețelele de transport. Dată fiind starea de fapt, vor fi ținute doar licita-țiile pentru desemnarea exe-cutanților, iar pentru ca banii să nu se întoarcă de unde au venit, aceștia din urmă vor fi orientați înspre aprovizio-narea cu materiale. „Vom cumpăra materialele în acest an, iar lucrările vor demara din primăvară, pentru a le face de calitate și în tihnă, și a nu afecta populația din punct de vedere al încălzirii și apei calde”, a subliniat primarul. Primăria participă la Pro-gramul „Termoficare 2008-2015” cu o cofinanțare de 5 milioane de euro, sumă obți-nută din emisiunea de obligațiuni municipale de 50 de milioane de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: