Ședința comună a administrațiilor regionale din Suceava și Cernăuți a fost reprogramată pentru luni

> Ministerul de Externe al Ucrainei a aprobat desfășurarea reuniunii
Ședința comună a administrațiilor regionale din Suceava și Cernăuți, programată inițial să aibă loc în această săptămână (miercuri), la Cernăuți, se va desfășura luni.
 

Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a spus ieri, într-o conferință de presă, că miercuri seara a fost informat că Ministerul de Externe al Ucrainei a aprobat organizarea acestei ședințe pentru ziua de luni. Flutur a reamintit că ședința a fost amânată, de comun acord, în contextul organizării summitului Ucraina – UE și a situației politice din Ucraina, arătând că a convenit cu liderii politici ale celorlalte partide din CJ Suceava să participe, luni, la această ședință. „Această ședință este extrem de importantă pentru consolidarea legăturii Suceava – Cernăuți, în contextul în care Su-ceava va trebui să joace un rol important în ceea ce privește relațiile economice și culturale cu Ucraina”, a spus Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: