Potrivit prefectului, din octombrie

Eliberarea cazierelor – în toate municipiile județului

Eliberarea cazierelor se va putea face, începând cu luna octombrie, în toate municipiile din județ, astfel încât cei care necesită aceste documente să nu fie obligați să parcurgă 150 de kilometri până în reședința de județ.
 

Anunțul a fost făcut de prefectul Ștefan Alexandru Băișanu, care a declarat că, în acest sens, a avut, ieri, discu-ții cu reprezentanții MIRA pentru a aproba înființarea de ghișee de eliberare a cazie-rului în toate cele 5 municipii din județ. „Sper ca în maxim două săptămâni acest sistem să poată fi operațional”, a spus Băișanu și a menționat că va solicita primarilor municipi-ilor să pună la dispoziție mo-bilier și calculatoare, care să se conecteze la Sistemul Na-țional de Evidență a Persoanei. Prefectul a precizat că la a-ceste ghișee vor lucra ofițeri și subofițeri angajați ai IPJ Suceava: „Este un sistem sim-plu, dar absolut necesar pen-tru a veni în sprijinul cetățea-nului”. El a mai ținut să pre-cizeze că înființarea acestor ghișee este încă un punct realizat din programul pe care și l-a propus, de apropiere a administrației de nevoile cetățenilor, după ce MIRA a aprobat ca examenele pentru obținerea permisului de condu-cere să fie organizate și în afara municipiului reședință de ju-deț, pe zone.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: