Directori cu duiumul la instituțiile subordonate Consiliului Județean

Președintele executivului cere reducerea numărului de posturi de conducere
La Consiliul Județean Suceava continuă evaluarea instituțiilor din subordine, noua conducere fiind interesată de situația acestora. Șeful executivului, Gheorghe Flutur, crede că acestea au prea multe funcții de conducere, motiv pentru care va solicita revederea organigramelor și a statelor de funcții.
 

Dl Flutur a dat ca exemplu societatea de „Drumuri și Poduri”, cerându-i proaspătului director general, liberal-democratul Vasile Andronache, să diminueze posturile de directori. „La societatea de «Drumuri și Poduri» există foarte mulți directori și i-am cerut dlui Andronache să reducă numărul acestora. Aceasta, pentru că drumurile județene nu sunt bune direct proporțional cu numărul de directori. Cred că toate diviziile sau secțiile de drumuri județene aveau câte un director și nu înțeleg de ce”, a relevat președintele Consiliului Județean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: