Dumitru Pardău critică „rodul colaborării dintre PSD și PNL”

Deputatul PD-L de Suceava Dumitru Pardău a criticat maniera în care PNL și PSD au înțeles să colaboreze pentru a stabili colegiile electorale din județul Suceava. El le-a transmis celor două partide că „indiferent de cum vor împărți județul, PD-L va câștiga alegerile în Suceava și în România”.
 

Parlamentarul nu este de acord cu „modul în care s-au decupat colegiile, care este evident rodul colaborării PNL cu PSD”, din cauză că acestea nu sunt „funcționale” ținând cont de diferența de suprafață pe care candidații o vor avea de parcurs în funcție de colegii. „Noi, cei din PD-L Suceava, avem o altă preocupare, să venim cu soluții și măsuri concrete pentru problemele care există. Nu încercăm sa facem jocuri de culise și nici blaturi cu alte formațiuni pentru a căpăta un vot în plus”, a explicat Dumitru Pardău. El a mai spus că, în perioada care urmează, parlamentarii PD-L de Suceava au ca principală misiune discuțiile în județ, în fiecare localitate, pentru a identifica problemele oamenilor și a găsi, eventual împreună cu aceștia, și soluțiile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: