La sărbătorile câmpenești, mici și fripturi doar din rulote avizate sanitar-veterinar

Conducerea Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Suceava atrage atenția primăriilor și organizatorilor de serbări câmpenești că nu pot elibera autorizație temporară de funcționare unităților de alimentație publică care nu dețin, mai întâi, avizul sanitar-veterinar eliberat de această instituție.
 

Șeful DSVSA, dr. Petrea Dulgheru, a declarat ieri, într-o conferință de presă, că avizul sanitar-veterinar va fi acordat doar posesorilor de rulote racordate la apă rece, apă caldă și utilate cu aparatură frigorifică. „Rulotele trebuie să aibă toate dotările și să fie avizate de DSVSA”, a explicat dr. Dulgheru, adăugând că nerespectarea legii va fi drastic sancționată. În acest sfârșit de săptămână, la Rădăuți sunt sărbătorite Zilele Municipiului, o echipă de inspectori sanitari efectuând controale la comercianții ambulanți de produse alimentare din localitate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: