La Muzeul Țăranului Român

Seară bucovineană cu produse tradiționale

Ieri, la București, la Muzeul Țăranului Român, a fost organizată o seară bucovineană, la care au fost expuse produse tradiționale din zonă. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, care a precizat că prezența producătorilor bucovineni este o urmare a unei discuții pe care domnia sa a avut-o cu responsabilul Comisiei Europene pentru România, Ficarelli.
 

Echipa de la Suceava l-a avut în frunte pe unul dintre vicepreședinții executivului județean, Daniel Cadariu, la manifestare discutându-se, în prezența ministrului agriculturii, Dacian Cioloș, despre accesarea de fonduri europene destinate acestui important segment al industriei alimentare. Președintele Gheorghe Flutur a precizat că o acțiune similară va avea loc, în scurt timp, și la Suceava. „Suceava trebuie să fie un pilon puternic în domeniul produselor tradiționale, așa cum este necesar ca Suceava să devină un centru zonal pe probleme legate de turism”, a explicat șeful ad-ministrației județene, adăugând că în zilele următoare va avea o întâlnire de lucru cu responsabilii din turism, în care se vor analiza pașii concreți ai programului noii conduceri a județului în domeniu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI