O firmă austriacă intenționează să construiască la Suceava o fabrică de 20 milioane de euro

Unitatea ar urma să producă chipsuri, cartofi precongelați sau alte produse din această categorie fast-food
În municipiul Suceava ar putea fi construită o fabrică de valorificare a cartofilor din întreg județul. Aceasta după ce reprezentanții firmei Frich&Frost Austria s-au întâlnit cu primarul reședinței de județ, Ion Lungu, potențialii investitori solicitându-i edilului-șef sprijin în identificarea unei suprafețe de teren în suprafață de 1 hectar, pe care austriecii ar putea-o achiziționa la un preț „convenabil”.
 

În această ofertă, Suceava se află la concurență cu municipiul Brașov, Frich&Frost intenționând să amenajeze o unitate de producere a cartofilor precongelați, chipsurilor sau a altor produse fast-food din această categorie. „Important este că austriecii vor să facă o investiție în producție, deoarece, în acest mandat, pentru mine o prioritate este atragerea a cât mai mulți investitori în domeniul productiv”, a subliniat primarul Ion Lungu, menționând că investiția ar urma să se ridice la circa 20 de milioane de euro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: