Cel mai mare magazin „bauMax” din țară s-a deschis la Suceava

Prezentatorul emisiunii “Surprize, surprize”, actorul Gabriel Coveseanu, a intrat, ieri, la Suceava, într-un nou rol. Cel de prezentator al unei importante investiții, de peste 10 milioane de euro, efectuată de compania internațională bauMax în capitala de județ.
 

La conferința de presă au mai fost prezenți și Alexander Frech, director de vânzări bauMax România, și Emil Codreanu, directorul magazinului bauMax din Suceava, de pe Calea Unirii. Magazinul din Suceava are o suprafață co-mercială totală de peste 11.500 mp, fiind împărțit în patru domenii principale: construcții, amenajări, tehnic și grădină. Clienții magazinului beneficiază de 1.400 locuri de parcare. La bauMax Suceava lucrează peste 100 de angajați, 60% dintre ei fiind femei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: