Într-o discotecă din Gura Humorului

Trei persoane s-au intoxicat după ce au mâncat hamburgeri

Trei persoane din Gura Humorului au ajuns în Secția Infecțioase de la Spitalul Județean Suceava în stare gravă, după ce au mâncat hamburgeri la o discotecă din localitate.
 

Potrivit medicului epidemiolog Ana Șfaițer, de la ASP Suceava, pe 14 iunie a fost in-ternat în secția menționată un adult de 30 de ani, iar pe 15 și 16, doi copii, unul în vârstă de 13 ani, celălalt de 16 ani. Toți prezentau la internare ca simptome o stare de astenie generală, febră, vărsături și diaree, precum și un sindrom de deshidratare mediu. Po-trivit dr. Șfaițer, persoana adultă internată la spital a declarat că a consumat ham-burgeri la o discotecă din Humor, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Au fost prelevate probe din coproculturile pacienților, urmând ca labo-ratorul să semnaleze cauza îmbolnăvirii, primele impre-sii ale medicilor fiind că ar fi vorba de o toxiinfecție ali-mentară provocată de salmonella. Pacienții au început să se simtă mai bine de ieri. Inspecția Sanitară de Stat de la ASP și-a trimis ieri oa-menii la fața locului, pentru a face o anchetă epidemiologică și a preleva probe de la copro-culturile angajaților și din alimente. Șeful ISS ne-a precizat că, deocamdată, nu sunt date despre cauzele îmbolnăvirilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: