„Ambasadori bucovineni” la Londra

O delegație formată din 14 de tineri aparținând Consiliului Local al Tinerilor din Suceava și voluntari ai Centrului de Tineret de la Direcția Județeană de Tineret (DJT) Suceava vor fi “Ambasadori bucovineni” la Liceul Framlingham din Londra, în perioada 29 iunie-5 iulie.
 

Sunt tineri care s-au distins cu prilejul unor activități pentru tineret, care au realizat sondaje și dezbateri în școli și s-au clasat pe locuri fruntașe la unele concursuri. Ei se vor întâlni cu reprezentanții Direcției de Programe a Institutului Cultural Român din Londra, unde vor vorbi despre organizațiile de tineret sucevene, vor vizita liceul menționat și vor stabili legături cu elevii englezi. Acțiunea face parte din proiectul „Suceava – oraș multicultural european”, la inițiativa Centrului de Tineret din cadrul DJT, fiind finanțată de Primăria Suceava. Urmează ca, la anul, elevii de le Liceul Framlingham să vină la Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: