A încercat să se sinucidă după ce a pierdut la jocuri

Luni, la ora 19, a fost internat la Spitalul Județean Suceava Marius C., de 18 ani, din comuna Valea Moldovei, ca urmare a intoxicării voluntare cu medicamente și insecticid…
 

Tânărul se distrase în ziua respectivă la jocuri electronice la o societate din localitatea natală, pierzând suma de circa 600 lei. Supărat pe viață, Marius a decis că singura soluție de ieșire din criză este să se omoare. Drept care a mers acasă, a căutat cu febrilitate unde știa că există medicamente în casă, dar pentru că i s-au părut prea puține, a înghițit și niște insecticid. În prezent, pasionatul de jocuri electronice e acasă, în afara oricărui pericol. În afara celui de a merge… din nou la jocuri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: