Tofan și Olarean primesc felicitări de la „profesorul lor”

Liderul incontestabil al aleșilor locali ai PD-L Suceava, primarul municipiului reședință de județ, Ion Lungu, i-a felicitat ieri pe cei doi „noi colegi” ai săi, pe primarul de Fălticeni, Vasile Tofan, și pe cel de Rădăuți, Aurel Olarean, pentru succesul repurtat în cel de al doilea tur de scrutin pentru desemnarea primarilor din județul Suceava.
 

Dl Lungu și-a exprimat întreaga încredere față de modul în care cei doi primari vor reuși să gestioneze activitatea în primăriile pe care electoratul i-a îndrituit să le conducă și a explicat că, din punctul său de vedere, fălticenenii și rădăuțenii au ales cele mai po-trivite persoane pentru a conduce executivele locale res-pective. „Sunt convins că domnii Tofan și Olarean vor reuși să promoveze cât mai multe pro-iecte”, a spus Lungu, care l-a lăudat pe Vasile Tofan că „a reușit să salveze Fălticeniul de la faliment”. Cât despre alesul local Aurel Olarean, care va trebui să renunțe la calitatea de deputat în Parlamentul Ro-mâniei, Ion Lungu a spus că are „toată convingerea în tena-citatea și profesionalismul său”. Lungu și cu Tofan sunt la cel de al doilea mandat con-secutiv la primăriile din Sucea-va și Fălticeni. Deputatul Ola-rean este pentru prima oară primar, după ce în 2004 a ratat cu puțin posibilitatea de a se putea bate în turul II cu prima-rul de la acea vreme, Mihai Frunză (PSD), în fața căruia însă și-a luat revanșa în iunie 2008.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: