Începând de miercuri

Primarii aleși vor fi validați

Președintele ales al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, va fi validat, cel mai probabil, în ultima săptămână a lunii iunie
Prefectul Ștefan Alexandru Băișanu a declarat, ieri, că ședințele de constituire a celor 114 consilii locale, rezultate în urma alegerilor locale din data de 1 iunie, vor fi organizate începând de miercuri, când vor fi validați în funcție și noii primari aleși.
 

Dl Băișanu a informat că a stabilit un calendar al organizării ședințelor și, totodată, a emis un ordin privind ordinea de zi a acestora, urmând ca, după validare, consilierii locali să aleagă viceprimarul/viceprimarii și să decidă componența comisiilor de specialitate. Prefectul a arătat că în cadrul ședinței de constituire a unui consiliu local se prezintă hotărârea judecătorească de validare a mandatului de primar și primarul depune jurământul. Dl Băișanu a mai adăugat că în zilele de miercuri, joi și vineri va participa la ședințele de validare din municipiile Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Fălticeni, Rădăuți și din orașele Gura Humorului și Siret, dar și în câteva comune, printre care Sucevița, Baia, Vadu Moldovei. În ce privește validarea noului președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și constituirea Consiliului Județean Suceava, acestea se vor desfășura, cel mai probabil, în ultima săptămână a acestei luni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: