PNL a făcut „un pas în față”

Președintele PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, a declarat, ieri, că PNL a câștigat în județul Suceava 12 primari, cu 2 mai mult față de alegerile din 2004, situație ce dovedește că, oricât s-a încercat destrămarea organizației, aceasta a găsit resursele umane care să învingă în alegeri.
 

„Rezultatul din acest an îl considerăm un pas în față, deoarece, în 2004, PNL Suceava a câștigat doar 10 pri-mari. Asta înseamnă că oricât de mult s-ar chinui unul sau altul să destrame PNL, întotdeauna vom găsi resurse umane de valoare care să se impună în competițiile electorale”, a afirmat Tiberiu Prodan. El a subliniat că faptul că o parte dintre primarii liberali au fost realeși în funcție și își vor continua încă patru ani proiectele de administrație dovedește că, dacă ei s-au preocupat de interesele comunității, nu trebuie să fugă să se ascundă „sub poalele unui alt partid” doar pentru că sondajele îi arată câștigători, făcând refe-rire la foștii primari PNL de la Suceava, Fălticeni sau Salcea, care au candidat în aces-te alegeri din partea PD-L. Președintele PNL Suceava a mai spus că alegerea lui Ioan Moraru la Vatra Dornei în funcția de primar confir-mă că PNL este perceput ca fiind singurul partid capabil să ofere proiecte viabile de dezvoltare durabilă pentru sucevenii din zona de mun-te. „PNL a câștigat jumătate din orașele mari din județul Suceava”, a subliniat Prodan, care a adăugat că membrii PNL din comune importante precum Dumbrăveni, Crucea sau Horodniceni au câștigat alegerile. Senatorul Tiberiu Prodan a menționat că, la constitu-irea consiliilor locale, libe-ralii au cele mai bune soluții pentru viceprimari, în fie-care comună, oraș sau muni-cipiu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: