„Gardă cu mult sânge”

Astfel își urează medicii de la ambulanță, ca să poată primi bani pe numărul de servicii > Directorul SJA consideră “o anomalie” acest mod de plată
Apicultorii suceveni pot primi sprijin pentru producție și comercializare Prefectul Ștefan Alexandru Băișanu îi anunță pe crescătorii de albine din județul Suceava că pot beneficia de un ajutor financiar anual prin intermediul formei asociative legal constituite din care fac parte.
 

Aceasta grație Planului Național Apicol pentru perioada 2008-2010, recent aprobat și care vizează, în principal, îmbunătățirea condițiilor de produ-cere și comercializare a produselor apicole, precum și sprijinirea activității care favorizează obținerea, în toate stupinele, a produ-selor de cea mai înaltă calitate. Beneficiarii programului sunt apicultorii persoane fizice, persoane fizice autorizate sau persoane juridice organizate în asociații de crescători de albine, uniuni apicole, cooperative sau grupuri de producători constituite conform legislației în vigoare. Formele asociative pot depune cererile de acordare a sprijinului financiar la Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) Suceava, termenul limită fiind 1 august 2008. „Considerăm că în județul Suceava există nu doar preocupări, dar și reale condiții de practicare a apiculturii ecologice. De aceea, recomandăm apicultorilor care nu sunt constituiți în organizații profesionale să o facă cât mai repede posibil, pentru a putea beneficia de ajutorul financiar de care, cu siguranță, au nevoie”, a spus prefectul Băișanu. Comisia Europeană participă la finanțarea programului cu 50% cheltuielile efectuate de țara noastră pentru fiecare acțiune accesată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: